داستان کوتاه : انوشیروان دادگر و پیرزن
سخن روز : برای اینکه پیش روی قاضی نایستی، پشت سر قانون راه برو...
بنام خداوند ایران زمین
سه سرو تاریخ ایران : پارت، پارس و ماد
روزی که "هووخشتره" پادشاه ایران زمین دروازه شهر "آشور" را فرو افکند و دودمان ستمگر آنها را پایان داد و پای در آن نهاد دستور دارد سه درخت سرو در جلوی دروازه شهر بکارند به یاد اتحاد تاریخی که با کمک نیای بزرگش دیااکو بین سه تبار ایران زمین (پارت ، پارس و ماد) برقرار شد و نخستین دودمان کاملا ایرانی به نام "ماد" شکل گرفت .
این سه درخت پس از نزدیک به هزار و سیصد سال همچنان سبز بودند و شاخه هایشان چنان به هم گره خورده بود که گویی یک درخت هستند . وقتی مشاور "ابو جعفر منصور" خلیفه عباسی و قاتل ابومسلم خراسانی به او از علت کاشت این سه درخت گفت منصور ضد ایرانی همانجا دستور سوزاندن آن سه درخت را داد آن روز منصور به اطرافیانش گفت ابومسلم را کشتم تا ایرانیان کمر راست نکنند و اگر این سه درخت و تبار دوباره به هم گره بخورند دیگر فرمانبردار هیچ خلیفه یی نخواهند بود .
غرور و خونخواری منصور را کور کرده بود او فکر می کرد ایران با این کارها دوباره جان نمی گیرد اما همان گونه که ارد بزرگ اندیشمند میهن پرست کشورمان می گوید : (ایران سپیده دم ، تاریخ است .) و به یقین غروبی هم نخواهد داشت و اینچنین شد . ابو جعفر منصور در سال ۷۵۵، در سفر بود که خواب دید سه جوانه سرو از درون کاخ فرمانرواییش بیرون آمده چنان بزرگ شدند که کاخش منهدم و خودش در سیاهی فرو افتاد . خلیفه پریشان حال و رویش زرد گشت ،پس از چند روز تب و لرز و تشنج دل ترکاند و به هلاکت رسید.
بنام پروردگار کوروش آفرین
بی شک دوران حکومت پادشاهان هخامنشی بهترین دوران در تاریخ تمدن ایران بوده است به طوری که بسیاری از پیشرفت هایی که در تمام زمینه ها در این کهن بوم ایجاد شده منشایی دارد که شاید نتوان آن را در دوره ای به جز دوران حکمرانی بزرگمردان هخامنشی دانست.
فرتور (عکس) بالا نخستین شناسنامه است که در ایران به وجود آمده .میتواند به تنهایی مبین بزرگی این گفته باشد.
دوست دارم بدانم که چند سال است مردم جهان شناسنامه دار شده اند؟
جشن سيزده بدر و مراسم هاي روز طبيعت
سيزدهمين روز از هر ماهي در گاهنامهي ايراني تير يا تيشتر نام دارد و روز سيزده ماه فروردين به جشن سيزده بدر و روز طبيعت نام گذاری شده است.
کهن ترين سنگ نوشته (كتيبه) از خطّ ميخي پارسي باستان كه تا كنون پیدا (كشف) شده لوح زرين آريارمن (حدود590-640 ق.م) نیا (جد) اعلاي داريوش بزرگ است كه بر حسب اتفاق در سال 1299 خورشیدی مطابق 1920 ميلادي در همدان بدست آمده و متعلق به موزه برلين مي باشد .
يازده سطر خط ميخي پارسي روي اين لوح نقر گرديده است هر چند يازدهمين سطر مفقود شده ولي معلوم است چه عبارتي در آن نوشته شده است ...
نوروز، از جشنهای باستانی ایرانیان است...
سخنی پند آموز از زرتشت نخستین پیام آور آسمانی
راه در جهان یکی است و آن راه راستی است.
سرزمین اهورایی من